Toptruck työkone korjaamo PM nosturi

Tietoa ketjusta

Top Truck on Groupauto Internationalin kansainvälinen raskaan kaluston korjaamokonsepti, joka on suunnattu riippumattomille hyötyajoneuvo-, kuorma-auto- ja perävaunukorjaamoille.

Top Truck on Groupauto Internationalin organisoima, innovatiiviseen ja hyväksi todettuun toimintamalliin perustuva raskaan kaluston korjaamopalveluita tarjoava ketju. Ketju mahdollistaa sidosryhmille myös kansainvälisen yhteistyön. Top Truck on suurin raskaan kaluston korjaamoketju Euroopassa. Top Truck -konsepti kattaa 14 maata, joissa toimii yhteensä yli 1000 raskaan kaluston huoltopistettä.

Ketjun tavoitteena on tarjota asiakkaille ainutlaatuinen korjaamoverkosto, jossa tehdään raskaan kaluston  monimerkkihuoltoja ja korjauksia laadukkaasti, käyttämällä alkuperäisiä tai sitä vastaavia osia. Korjaamoilla on käytössä nykyaikaiset laitteet ja työkalut sekä riittävän korkea ammattitaito, joiden avulla pystytään suorittamaan säännölliset huollot ja korjaukset kuorma-autoihin ja perävaunuihin. Top Truck -ketjun korjaamoilla on käytettävissä laaja toimittajien- ja yhteistyökumppaneiden verkosto. Top Truck -korjaamot tuovat asiakkailleen monipuolisen ja laadukkaan palvelu- ja tuotevalikoiman sekä kilpailukykyisen hinnoittelun. Top Truck -korjaamolla asiakkaan ajoneuvo on ammattitaitoisissa ja osaavissa käsissä.

Tule mukaan Top Truck -ketjuun!

Haemme jatkuvasti uusia korjaamoita mukaan ketjuumme. Ota yhteyttä Ketjukoordinaattori Samy Oliniin, samy.olin@koivunen.fi tai soita 010 650 1231, mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää Top Truck-ketjusta.

 

korjaamo rekrytointi hae meille töihin mekaanikko raskaskalusto