Kuhmon raskaskone on ensimmäisiä Top Truck -ketjukorjaamoita

Konehuolto KTP Oy on Kokkolassa toimiva, pian viiden vuoden ikäinen perheyritys. Yhtiön omistavat Annika, Mikko ja Jari Koskela. Lisäksi palkkalistalla työskentelee neljä asentajaa. Toimialana ovat kuljetuskaluston sekä erilaisten työkoneiden huolto- ja korjauspalvelut. KTP on monimerkkikorjaamo, jossa koneesi korjataan kuntoon merkistä riippumatta. Yhtiö kuuluu Top Truck -ketjuun sekä on Rotatorin, Rinta-Jouppi Machinen, Green Attachmentsin ja OP Systemsin sopimushuoltaja.

Korjaamohalli sijaitsee aivan keskustan tuntumassa Valtatie 8:n varressa. Piha on ympäriajettava, ja siihen sopii isommallakin yhdistelmällä kurvailla. Kattavasta korjaamosta löytyvät monipuoliset nykyaikaiset työvälineet ja testerit.

Myymälän puolelta on saatavilla monenlaista tarviketta, suodatinta ja varaosaa. Yritys pyrkii panostamaan siihen, että yleisimmät varaosat ja tarvikkeet löytyvät omasta varastosta, ettei varaosien perässä tarvitse ajella. Harvinaisemmat varaosat saadaan nopeasti yhteistyökumppaneiden kautta.

Toiminta ei rajoitu pelkästään Kokkolaan, vaan yritys liikkuu hyvin varusteluiden huoltoautojen kanssa ympäri Suomen. Ruotsin Jällivaara on kaukaisin paikka, mihin KTP Oy on tilattu. Sinne matkaa kertyi 600 km yhteen suuntaan. Käytöstä löytyy neljä hyvin varusteltua huoltoautoa ja yksi perässä vedettävä huoltovaunu. Huoltovaunu on varusteltu puhtaasti määräaikaishuoltoja varten. Vaunusta saadaan seitsemän eri öljylaatua suoraan digitaalimittarista, ja vanhat öljyt imetään tehokkaalla kalvopumpulla talteen. Näin hoituvat isotkin huollot sujuvasti paikan päällä, eikä koneen tarvitse olla kauaa poissa tuottavasta työstä.

Ammattitaitoinen ja sitoutunut henkilöstö on KTP Oy:lle ensiarvoisen tärkeää. Asentajia koulutetaan tarpeen mukaan. On tärkeää pysyä alan kehityksessä mukana. Yritys on onnistunut saamaan töihin hyvähenkisen ja toiset huomioon ottavan työporukan. Haastavissa tilanteissa neuvot kaverilta auttavat monesti työssä eteenpäin. Toiminta kasvaa ja laajenee, minkä myötä alan osaajille olisi tarvetta. Jos olet kiinnostunut ja omaat kokemusta raskaankaluston huolto- ja korjaustöistä, ota rohkeasti yhteyttä.