meille töihin rekrytointi

Top Truck -ketjun avoimet työpaikat

Tältä sivulta löydät korjaamoiden vapaana olevia työpaikkoja. Työnhakijana voit olla myös yhteydessä suoraan toimipisteisiin. Korjaamoiden yhteystiedot löydät täältä.

Kuhmon Raskaskone Oy

Pennitie 15, 88900 Kuhmo

Yhteyshenkilö: Janne-Pekka Heikkinen
Puhelinnumero: 050-3569 516
Kotisivu: www.kuhmonraskaskone.fi
Sähköposti: jpheikkinen@kuhmonraskaskone.fi
Työ alkaa: heti sopivan henkilön löydyttyä

Haetaan raskaan kaluston asentajaa

Haemme raskaankaluston asentajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Korjaamme ja huollamme raskasta kalustoa merkistä ja mallista riippumatta. Työntekijältä toivomme reipasta ja oma-aloitteista otetta työhön ja joustavaa asennetta. Koulutamme työhön tarvittaessa, toivomme työntekijältä kiinnostusta korjaamo alaa kohtaan.

Tarjoamme työpaikan nykyaikaisessa korjaamossa ja hyvän työyhteisön sekä mahdollisuuden kehittyä haasteellisiinkin työtehtäviin. Kilpailukykyinen palkka!

Tehtävästä lisätietoja antaa toimitusjohtaja Janne-Pekka Heikkinen, p. 050-3569 516. Laita vapaamuotoinen hakemus sähköpostiin: jpheikkinen@kuhmonraskaskone.fi 30.6.2021 mennessä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hyötyajoneuvohuolto JT-Asunmaa Oy

Kallenkuja 4, 63300 Alavus

Yhteyshenkilö: Jani Asunmaa
Puhelinnumero:0400-916 626
Sähköposti: jani@jt-asunmaa.fi
Työ alkaa: mahdollisimman pian

Haetaan  autosähkömekaanikkoa

Olemme Etelä-Pohjanmaalla, Alavudella toimiva raskaankaluston huoltokorjaamo. Volvo kuorma-autot ovat erikoisalaamme, mutta huollamme ja korjaamme ammattitaidolla ja nopeasti myös muut merkit, perävaunut, paketti- ja henkilöautot sekä työkoneet. Olemme osa kansainvälistä Top Truck -korjaamoketjua.

Haemme tiimiimme autosähkömekaanikkoa. Työtehtäviin kuuluu kevyen- ja raskaankaluston vianhaku sekä muut asennus- ja korjaustyöt. Autosähkön perustietämys, testerinkäyttötaito ja virtakaavionlukutaito on välttämätön tehtävään.

Hae tehtävää 30.6.2021 mennessä.