Koivunen 90 vuotta

Koivunen Oy osallistuu kuljetusalan erikoismessuille osastolla U 202.

Esittelemme 225 m2 ulko-osastollamme laajaa raskaankaluston päällirakenne- ja varaosavalikoimaamme. Osastolla voi tutustua PM-kappaletavaranostureihin, Hyvalift-koukkulaitteisiin sekä kuormankäsittelyssä tarvittaviin lisävarusteisiin.

Ajoneuvojen varusteluun liittyvissä tuotteissa keskitymme erityisesti laajenevaan Jost-tuotevalikoimaamme, josta löytyvät esimerkiksi vetopöydät, tukijalat, konttilukot, vetoaisat ja kuulakehät. Mukana on myös uusiutunut Bawer-varustelaatikkovalikoima sisältäen kevyet, alas ja sivulle aukeavat alumiiniset laatikot RST-kansilla. Uutta ovat myös Domar-lokasuojat integroiduilla kiinnikkeillä. Domar-lokasuojat toimitetaan tulevaisuudessa valmiiksi asennetuilla antispray-roiskeläpillä.

Varaosavalikoimastamme tuomme esille Fleetguard-suodattimet. Fleetguard on yksi maailman tunnetuimmista dieselajoneuvojen suodatinmerkeistä, joka on maailman suurimman suodatinvalmistajan Cummins Filtrationin tuotemerkki.

Kerromme myös uudesta K27 Truck -tuotemerkistämme. Ensimmäisenä tuotteena laajenevaan tuoteperheeseen kuuluvat jarrulevyt hyötyajoneuvoihin. Tuoteperhe täydentyy myöhemmin monilla muilla raskaankaluston osilla ja palvelee asiakkaitamme yhdessä tunnettujen maailmanmerkkien rinnalla.

Työkaluosastomme esittelee ajoneuvojen testaustekniikkaa, josta mainittakoon Bosch-KTS 800 Truck diagnosointilaite + ESI[tronic] Truck-ohjelmisto.
Uutta osastolla: Gedore Automotive -erikoistyökaluja hyötyajoneuvoja varten.

Esillä on myös edustamiamme Hankook- ja Aeolus-renkaita hyötyajoneuvoihin.

Lisäksi julkistamme valtakunnallisen raskaankaluston Top Truck -korjaamoketjun ratkaisuna ajoneuvojen huolto- ja korjaustoimintaan.

Rekisteröidy jo ennakkoon veloituksetta messuvieraaksi käyttämällä tätä linkkiä: Kuljetus 2017
Muistathan tulostaa rintakortin ja ottaa sen mukaasi tullessasi messuille.