Loading...
TIEDOTTEET2017-01-04T15:19:31+02:00

Tiedotteet

Koivunen Oy osallistuu Maxpo-suurtapahtumaan osastolla C68

Koivunen 90 vuotta

Osastollamme esitellään mm. 100 Tm:n PM-kappaletavaranosturilla varusteltua kuorma-autoa, raskaan kaluston Top Truck -korjaamoketjua sekä Hydro Leducin laajaa pumppuvalikoimaa, jonka esittelystä vastaa pumppuvalmistajan edustaja.

Olemme mukana Power Truck Showssa!

Koivunen 90 vuotta

Osastollamme U137 esitellään mm. 100 Tm:n PM-kappaletavaranosturilla varusteltua kuorma-autoa, raskaan kaluston Top Truck -korjaamoketjua sekä alkusyksystä avattavan Fixus Center Seinäjoen toimintaa. Fixus Center Seinäjoki palvelee myös raskaan kaluston asiakkaita.

Raskaan kaluston varaosa- ja lisävaruste- sekä päällirakennetarpeissa palvelemme Sinua varaosaliikkeistämme saatavalla Koivunen Oy:n laajalla ja monipuolisella raskaan kaluston tuotevalikoimalla. Yli 70 tuotemerkin valikoima sisältää jopa 35 000 nimikettä erilaisia automerkkikohtaisia varaosia, lisävarusteita, kuormankäsittelylaitteita ja yleistarvikkeita.

Tervetuloa käymään osastollamme!

Raatix Oy jatkaa ReKo Servicen korjaamotoimintaa

Koivunen 90 vuotta

Iisalmen Pitkälahdessa keväästä 2016 alkaen korjaamo-, rengas- ja varaosaliiketoimintaa harjoittanut ReKo Service Oy on myynyt kyseiset liiketoiminnot iisalmelaiselle Raatix Oy:lle. Raatix Oy:n yrittäjä Janne Raati on saanut rinnalleen toiseksi yrittäjäksi autoalalla erilaisissa tehtävissä laajasti toimineen Tero Saarmalan, ja he jatkavat sekä laajentavat toimintaa tutussa osoitteessa ja tiloissa Pitkälahdenkadun varrella. Raatix Oy jatkaa ReKo Servicen tilalla Top Truck -ketjussa.

Raatix Oy on vuodesta 2016 alkaen toiminut Iisalmessa automyynnin ja vuokraustoiminnan parissa. Nyt toteutuneessa kaupassa toisiaan tukevat toimialat kohtaavat ja yritystä on mahdollisuus kehittää vahvasti eteenpäin. Kaupassa on siirtynyt Raatix Oy:lle yksi mekaanikko vanhana työntekijänä ja yrittäjien itsensä lisäksi on aikomus työllistää nopeasti ainakin yksi asentaja lisää. ”Palveluvalikoima tulee kasvamaan myös korjaamopalveluiden osalta, ja lisäksi saamme automyynnin sekä vuokraustoiminnan nyt hyvälle liikepaikalle lähelle Iisalmen keskustaa. Tulemme panostamaan myös rengasmyyntiin niin kuluttajille kuin yrityksillekin”, kertovat korjaamoyrittäjät Janne Raati ja Tero Saarmala.

Olemme mukana Kuljetus-Logistiikka 2019 -messuilla

Koivunen 90 vuotta

Olemme mukana kansainvälisessä suurtapahtumassa Kuljetus-Logistiikka 2019 -messuilla Helsingin Messukeskuksessa 9.-11.5.2019 Koivunen Oy:n osastolla 1c11.

Esittelemme 338 m² osastollamme, 1-hallissa laajaa raskaan kaluston päällirakenne- ja varaosavalikoimaamme. Osastollamme voi tutustua PM- ja Maxilift-kappaletavaranostureihin, HYVA-koukkulaitteisiin sekä kuormankäsittelyssä tarvittaviin Ferrari 2 -lisävarusteisiin. Osastollamme on myös mahdollisuus tutustua hydrauliikkajärjestelmissä käytettäviin varusteisiin. Näistä esittelemme mm. HYVA:n öljysäiliösarjoja sekä Hydro Leducin laajaa pumppuvalikoimaa, jonka esittelystä vastaa pumppuvalmistajan edustaja.

Ajoneuvojen varusteluun liittyvissä tuotteissa esillä on Jost-tuotevalikoimaa, josta löytyvät esimerkiksi vetopöydät, tukijalat, konttilukot ja kuulakehät, Bawer-varustelaatikkovalikoimaa sisältäen kevyet, alas ja sivulle aukeavat alumiiniset laatikot RST-kansilla sekä Domar-lokasuojat integroiduilla kiinnikkeillä ja valmiiksi asennetuilla antispray-roiskeläpillä.

Varaosavalikoimastamme tuomme esille mm. Fleetguard-suodattimet. Fleetguard on yksi maailman tunnetuimmista dieselajoneuvojen suodatinmerkeistä, joka on maailman suurimman suodatinvalmistajan, Cummins Filtrationin tuotemerkki. Esillä on myös K27 Truck -tuotevalikoima. Laajenevaan tuoteperheeseen kuuluvat jarrulevyt, -palat, -satulat ja -kellot, pyörännavat, hytin iskunvaimentimet sekä tunnistimet hyötyajoneuvoihin. K27 Truck -tuoteperhettä täydennetään edelleen muilla raskaan kaluston osilla.

Työkaluosastomme esittelee ajoneuvojen testaustekniikkaa ja erikoistyökaluja. Näistä esimerkkinä Boschin KTS 800 Truck -diagnoosilaite ja ESI[tronic] Truck -ohjelmisto, AC Hydraulicin erikoismatala, vain 100 mm:n korkuinen paineilmahydraulinen 40T nostin, Snitin paineilmahydrauliset nostimet, Boxon raskaankaluston työkaluvaunu sekä Gedore Automotiven raskaankaluston erikoistyökaluvaunu.

Osastollamme on lisäksi esillä K27:n uusia kauko- ja työvaloja sekä Strandsin varoitusvilkku-uutuuksia ja OSRAM LED -polttimosarjoja, edustamiamme Hankook- ja Infinity-renkaita hyötyajoneuvoihin sekä WABCO TRAXEE -kuljetuskaluston hallintaratkaisu.

Syksyn kausitarjoukset on julkaistu

tarjous top truck tarjouslehti

Raskaan kaluston parhaat syystarjoukset on julkaistu! Uusi tarjouslehtemme sisältää monipuolisesti niin uutuuksia kuin vanhoja suosikkituotteitakin. Tarjoukset ovat voimassa vuoden loppuun asti kaikissa Top Truck -ketjuliikkeissä.

Kiitos FinnMETKO 2018 -kävijöille!

FinnMetko messut 2018

FinnMETKO 2018 -näyttelyssä kävi 34 700 vierailijaa. Top Truck -korjaamoketju oli mukana tapahtumassa Koivunen Oy:n osastolla, yli 400 näytteilleasettajan joukossa. Osastomme keräsi suuren määrän kiinnostuneita.

Osastolla esiteltiin Koivusen laajaa raskaan kaluston tuotevalikoimaa, kuten PM -kappaletavaranostureita, Hyvalift -koukkulaitteita sekä Hydro Leduc -tuotelinjaa, joka herätti suuresti kiinnostusta. Vierailijoita osastolle keräsi myös PM150 -kappaletavaranosturilla varusteltu Volvo FH540 kuorma-auto. Raskaan kaluston varaosista esillä oli K27 Truck -tuotemerkkimme, jonka laajenevasta tuoteperheestä löytyvät jarrulevyt, -palat, -satulat ja -kellot sekä pyörännavat hyötyajoneuvoihin. Lisäksi esillä oli muita edustamiamme tuotemerkkejä, kuten Bawer, Bosch, Domar, Fleetguard, Hankook-renkaat, Jost, Meritor, Strands ja Wabco.

Ohjelmistoista esittelimme raskaan kaluston korjaamoille suunnattua HaynesPro Truck Edition -korjaamo-ohjelmaa. Ohjelmasta löytyy kuorma-autoihin ja perävaunuihin paljon teknistä tietoa, korjausoppaita ja kytkentäkaavioita.

Kiitos kaikille osastollamme vierailleille!

FinnMETKO 2018 -näyttely Jämsässä 30.8.-1.9.2018

Koivunen 90 vuotta

Top Truck osallistuu Suomen suurimpaan konealan ammatti- ja myyntinäyttelyyn Koivunen Oyn osastolla 312.

Tervetuloa!

Top Truck -ketju kehittää toimintojaan

Koivunen 90 vuotta

Raskaan kaluston Top Truck -korjaamoketju kattaa jo koko Suomen. Mukana on 38 raskaan kaluston korjaamoa, etelästä pohjoiseen.

Top Truck -korjaamoiden edustajat ovat korjaamoneuvoston kautta aktiivisesti mukana ketjun toiminnassa. Näin ketju kehittyy palvelemaan yhä paremmin vaativaa asiakaskuntaa. Top Truck -ketju julkaisee kolme kertaa vuodessa kausitarjouslehden, joka sisältää kunkin vuodenajan ajankohtaiset tuotteet. Top Truck -ketju on ottanut käyttöön 24/7 -päivystyspalvelun, joka auttaa raskaan kaluston asiakkaita, kun matka jostain syystä katkeaa. Palvelu järjestetään yhteistyössä Falck Oy:n kanssa.

Top Truck -ketju tukee jäseniensä toimintaa monipuolisesti. Raskaan kaluston jatkuvasti laajenevan tuotevalikoiman hallintaa varten korjaamoilla on käytössään monipuoliset sähköiset varaosaselaimet. Selaimien avulla ajoneuvoon saadaan valittua juuri kyseiseen malliin sopivat varaosat. Korjaamoilla on käytettävissä useiden yhteistyökumppaneiden palveluita, jotka tukevat korjaamotoimintaa. Yhteistyökumppanit tarjoavat korjaamoille mm. koulutus-, jätehuolto- ja katsastuspalveluita sekä laitehuolto-, markkinointi-, työvaate- ja tekstiilipalveluita.

Top Truck -ketju markkinoi voimakkaasti palvelujaan ja on mukana useissa eri tilaisuuksissa, mm. alan messuilla ja ketjuun kuuluvien korjaamoiden omissa tapahtumissa. Ketjun näkyvyys on tuonut korjaamoille uusia asiakkaita. Markkinoinnin tueksi tuotetaan ketjuesitteitä, kampanjoita ja tarjouksia. Top Truck -ketjuun kuuluvan korjaamon tunnistat ulkona olevista Top Truck-kylteistä.

Top Truck 24/7 -päivystyspalvelu puh. 09 37 477 275

K27 Truck -tuoteperhe laajenee

K27 Truck jarrukello jarrut

K27 Truck on uusi laadukas raskaankaluston tuotemerkkimme, jota markkinoimme yhdessä jo tunnettujen maailmanmerkkien kanssa.

Nyt K27 Truck tuoteperhe laajenee jarrukelloihin. Ne ovat edullinen vaihtoehto jarrukellojen uusimiseen laadusta tinkimättä. Aluksi tarjolla on neljä eri vaihtoehtoa ja myöhemmin valikoimiin tulevat kaikki yleisimmät jarrukellotyypit.

Hauskaa Vappua!

Vappu Top Truck ilmapallot

Top Truck toivottaa kaikille hyvää Vappua!