Loading...
TIEDOTTEET 2017-01-04T15:19:31+00:00

Tiedotteet

Top Truck Magazine #10 julkaistu

Top Truck Magazine #10

Top Truck Magazine #10 on julkaistu, ja luettavissa sekä ladattavissa Top Truck Internationalin kotisivuilta. Lehti kertoo kattavasti ketjun uutisista sekä ketjun korjaamoista kautta maailman.

A. Kotila Oy mukaan Top Truck -ketjuun

A. Kotila oy TopTruck Raahe

Pohjois-Pohjanmaalla, Raahessa sijaitseva korjaamo toimii vastavalmistuneissa tiloissa. Korjaamon kattavaan palveluvalikoimaan kuuluu mm. raskaan kaluston katsastuspalvelu.

Hyvää Uutta Vuotta!

Top Truck Suomi hyvää uutta vuotta

Top Truck Suomi toivottaa hyvää uutta vuotta kaikille.

Nähdään ensi vuonna!

Top Truck -ketju vahvistuu ja kehittyy

Koivunen 90 vuotta

Alkuvuodesta 2017 lanseerattu raskaan kaluston Top Truck -korjaamoketju kattaa lähes koko Suomen. Mukana on jo 38 raskaan kaluston korjaamoa pääkaupunkiseudulta Lappiin.

Top Truck -korjaamoiden ensimmäinen yhteinen tapaaminen järjestettiin Helsingissä 15.9.2017. Korjaamoiden edustajia oli tilaisuudessa runsaasti. Tapaamisessa käsiteltiin ketjun ajankohtaisia asioita ja tulevia kehittämistoimia. Top Truck -ketjun jäsenet ovat vahvasti mukana ketjutoiminnan kehittämistyössä. Usealla paikkakunnalla on Top Truck -konseptista kiinnostuneita raskaan kaluston korjaamoyrittäjiä, joten ketju tulee vielä hieman vahvistumaan.

Top Truck -ketjun jäsenille on tuotettu monipuolista tukea korjaamotoimintaan liittyen. Raskaan kaluston jatkuvasti laajenevan tuotevalikoiman tarkastelua varten korjaamoilla on käytössään monipuoliset varaosaselaimet, kuten Web Shop, WebCat ja rekisteri-/valmistenumerohaulla toimiva Topmotive Truck -selain. Selaimen avulla haettuun ajoneuvoon saadaan kohdistettua juuri kyseiseen malliin sopivat varaosat. Teknisen tiedon hakuun on saatavilla HaynesPro WorkshopData Truck Edition -korjaamo-ohjelma, jossa on kuorma-autoihin ja perävaunuihin suuri määrä teknistä tietoa. Ohjelmasta löytyy mm. säätöarvoja, korjausohjeita ja kytkentäkaavioita. Teknistä tukea varten korjaamoille on rakennettu myös oma tukiverkosto.

Laajan korjaamoverkoston tuen lisäksi korjaamoilla on käytettävissä useiden yhteistyökumppaneiden palveluita, jotka tukevat korjaamotoimintaa. Yhteistyökumppanit tarjoavat korjaamoille mm. jätehuolto-, katsastus- ja koulutuspalveluita. Tarjontaan kuuluu myös laitehuolto-, markkinointi-, työvaate- ja tekstiilipalveluita. Korjaamohenkilöstön koulutustarjontaa kehitetään jatkuvasti ja korjaamoille on suoritettu koulutus-/osaamiskartoitus. Kartoituksen avulla korjaamoille pystytään tarjoamaan juuri oikeanlaista koulutusta. Koulutuksia suunnitellaan ja toteutetaan yhteistyökumppaneiden avulla. Koulutusvalikoimasta löytyy mm. laajempi Top Truck -korjaamotoiminnan kehittämisohjelma.

Korjaamoille on luotu extranet-sivusto, josta löytyy suuri määrä tietoa koottuna yhteen paikkaan. Sivuilta löytyy mm. tiedotteita, hinnastoja, teknistä tietoa ja tuoteluetteloita. Kotimaisilta ja kansainvälisiltä Top Truck -verkko-

sivuilta asiakas löytää korjaamoiden yhteystiedot ja palveluvalikoiman. Kotisivuilla ja Top Truck Suomi – Facebook-sivuilla julkaistaan ketjun tiedotteita. Kotisivuille saadaan lisättyä myös korjaamoiden työpaikkailmoituksia.

Top Truck -ketju on ollut mukana alan messuilla ja ketjuun kuuluvien korjaamoiden omissa tapahtumissa. Ketjun näkyvyys on tuonut korjaamoille uusia asiakkaita. Markkinoinnin tueksi on tuotettu ketjuesitteitä, kampanjoita ja tarjouksia. Lisäksi korjaamoiden saatavilla on paljon erilaista markkinointimateriaalia ja vaatetusta paikallisen ketjunäkyvyyden lisäämiseksi. Top Truck -kylttejä on toimitettu jo usealle korjaamolle, joten Top Truck -ketju näkyy asiakkaille yhä enemmän.

Laajan tuote- ja palveluvalikoiman sekä vahvan tukiverkoston avulla Top Truck -ketjun korjaamot pystyvät palvelemaan asiakkaitaan laadukkaasti ja monipuolisesti.

Wihelän Konepaja Oy mukaan Top Truck -ketjuun

Koivunen 90 vuotta

Top Truck -ketju vahvistui, kun Pohjois-Pohjanmaan maakuntakeskuksessa, Oulussa sijaitseva Wihelän Konepaja Oy liittyi jo entisestään vahvaan joukkoomme. Korjaamolta löytyy monipuolinen palveluvalikoima ja siellä tehdään mm. PM-nostureiden asennuksia.

Wihelän Konepaja Oy
Hautakorventie 13
90620 Oulu

Puhelin: 0207414300
http://www.wihelankonepaja.fi/
konepaja(at)wihelankonepaja.fi

Uutuus: Autokamera Full HD

Koivunen 90 vuotta

Autokameralla kuvaat näppärästi kaikkea, mitä liikenteessä tapahtuu. Tallennetut korkealaatuiset videot voivat olla tärkeitä kuljettajan oikeusturvan ja turvallisuuden kannalta. Jos matkalla sattuu jotain odottamatonta, kamera tallentaa aineiston ja voit katsella sen myöhemmin. Toisaalta voit aina hyödyntää autokameraa myös esim. maisemakuvaukseen tien päällä liikkuessasi.

Kamerassa on 2,4-tuumainen HD-näyttö ja sisäänrakennettu akku. Videoformaatti on AVI ja suurin videon tallennusresoluutio on 1920*1080, eli Full HD. Valokuvat tallentuvat JPG-formaatissa. Kamera tukee 4-32 GB:n SD-muistikortteja.

Tuotteen löydät Fixus-myymälöistä ja hyvin varustelluista varaosaliikkeistä kautta maan.

Kiitos messuvieraille!

Maxpo 2017-messuilla vieraili tänä vuonna noin 15 500 henkeä. Näytteilleasettajia messuilla oli mukana lähes 300. Haastavista sääolosuhteista huolimatta osastomme keräsi suuren määrän kävijöitä. Olemme tästä erittäin tyytyväisiä.

Suuri kiitos kaikille osastollamme vierailleille!

 

Tervetuloa MAXPO 2017 messuosastollemme!

Koivunen 90 vuotta

Osastomme on valmiina vastaanottamaan MAXPO 2017 messuvieraat.

Tervetuloa Koivunen Oy:n osastolle D76!

Top Truck mukana Maxpo 2017 -messuilla

Top Truck on mukana maanrakennus- ympäristönhoitokoneiden suurtapahtumassa, Maxpo 2017 -messuilla 7.-9.9.2017 Hyvinkään lentokentällä.

Tervetuloa tutustumaan Koivunen Oy:n osastoon D76!

Lisää tietoa messuista löydät Maxpo-messujen kotisivuilta.