Loading...
TIEDOTTEET2017-01-04T15:19:31+02:00

Tiedotteet

Hyvää joulua!

Koivunen 90 vuotta

Top Truck -ketju toivottaa rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta!

 

Syksyn kausitarjoukset on julkaistu

tarjous top truck tarjouslehti

Raskaan kaluston parhaat syystarjoukset on julkaistu! Uusi tarjouslehtemme sisältää monipuolisesti niin uutuuksia kuin vanhoja suosikkituotteitakin. Tarjoukset ovat voimassa vuoden loppuun asti kaikissa Top Truck -ketjuliikkeissä.

Kiitos FinnMETKO 2018 -kävijöille!

FinnMetko messut 2018

FinnMETKO 2018 -näyttelyssä kävi 34 700 vierailijaa. Top Truck -korjaamoketju oli mukana tapahtumassa Koivunen Oy:n osastolla, yli 400 näytteilleasettajan joukossa. Osastomme keräsi suuren määrän kiinnostuneita.

Osastolla esiteltiin Koivusen laajaa raskaan kaluston tuotevalikoimaa, kuten PM -kappaletavaranostureita, Hyvalift -koukkulaitteita sekä Hydro Leduc -tuotelinjaa, joka herätti suuresti kiinnostusta. Vierailijoita osastolle keräsi myös PM150 -kappaletavaranosturilla varusteltu Volvo FH540 kuorma-auto. Raskaan kaluston varaosista esillä oli K27 Truck -tuotemerkkimme, jonka laajenevasta tuoteperheestä löytyvät jarrulevyt, -palat, -satulat ja -kellot sekä pyörännavat hyötyajoneuvoihin. Lisäksi esillä oli muita edustamiamme tuotemerkkejä, kuten Bawer, Bosch, Domar, Fleetguard, Hankook-renkaat, Jost, Meritor, Strands ja Wabco.

Ohjelmistoista esittelimme raskaan kaluston korjaamoille suunnattua HaynesPro Truck Edition -korjaamo-ohjelmaa. Ohjelmasta löytyy kuorma-autoihin ja perävaunuihin paljon teknistä tietoa, korjausoppaita ja kytkentäkaavioita.

Kiitos kaikille osastollamme vierailleille!

FinnMETKO 2018 -näyttely Jämsässä 30.8.-1.9.2018

Koivunen 90 vuotta

Top Truck osallistuu Suomen suurimpaan konealan ammatti- ja myyntinäyttelyyn Koivunen Oyn osastolla 312.

Tervetuloa!

Top Truck -ketju kehittää toimintojaan

Koivunen 90 vuotta

Raskaan kaluston Top Truck -korjaamoketju kattaa jo koko Suomen. Mukana on 38 raskaan kaluston korjaamoa, etelästä pohjoiseen.

Top Truck -korjaamoiden edustajat ovat korjaamoneuvoston kautta aktiivisesti mukana ketjun toiminnassa. Näin ketju kehittyy palvelemaan yhä paremmin vaativaa asiakaskuntaa. Top Truck -ketju julkaisee kolme kertaa vuodessa kausitarjouslehden, joka sisältää kunkin vuodenajan ajankohtaiset tuotteet. Top Truck -ketju on ottanut käyttöön 24/7 -päivystyspalvelun, joka auttaa raskaan kaluston asiakkaita, kun matka jostain syystä katkeaa. Palvelu järjestetään yhteistyössä Falck Oy:n kanssa.

Top Truck -ketju tukee jäseniensä toimintaa monipuolisesti. Raskaan kaluston jatkuvasti laajenevan tuotevalikoiman hallintaa varten korjaamoilla on käytössään monipuoliset sähköiset varaosaselaimet. Selaimien avulla ajoneuvoon saadaan valittua juuri kyseiseen malliin sopivat varaosat. Korjaamoilla on käytettävissä useiden yhteistyökumppaneiden palveluita, jotka tukevat korjaamotoimintaa. Yhteistyökumppanit tarjoavat korjaamoille mm. koulutus-, jätehuolto- ja katsastuspalveluita sekä laitehuolto-, markkinointi-, työvaate- ja tekstiilipalveluita.

Top Truck -ketju markkinoi voimakkaasti palvelujaan ja on mukana useissa eri tilaisuuksissa, mm. alan messuilla ja ketjuun kuuluvien korjaamoiden omissa tapahtumissa. Ketjun näkyvyys on tuonut korjaamoille uusia asiakkaita. Markkinoinnin tueksi tuotetaan ketjuesitteitä, kampanjoita ja tarjouksia. Top Truck -ketjuun kuuluvan korjaamon tunnistat ulkona olevista Top Truck-kylteistä.

Top Truck 24/7 -päivystyspalvelu puh. 09 37 477 275

K27 Truck -tuoteperhe laajenee

K27 Truck jarrukello jarrut

K27 Truck on uusi laadukas raskaankaluston tuotemerkkimme, jota markkinoimme yhdessä jo tunnettujen maailmanmerkkien kanssa.

Nyt K27 Truck tuoteperhe laajenee jarrukelloihin. Ne ovat edullinen vaihtoehto jarrukellojen uusimiseen laadusta tinkimättä. Aluksi tarjolla on neljä eri vaihtoehtoa ja myöhemmin valikoimiin tulevat kaikki yleisimmät jarrukellotyypit.

Hauskaa Vappua!

Vappu Top Truck ilmapallot

Top Truck toivottaa kaikille hyvää Vappua!

Top Truck Suomi mukana Power Truck Showssa

Power Truck Show 2018

Olemme mukana Alahärmässä elokuussa järjestettävässä Power Truck Showssa myös tänä kesänä. Pysy kuulolla, lisää tietoa lähempänä tapahtumaa!

Uutta kalustoa Trans-Akselille

Varustelu Suomen Kuljetuslaite Man TGS vaihtolava-auto kappaletavaranosturi

Vantaalla sijaitseva Top Truck -korjaamo Suomen Kuljetuslaite Oy luovutti varustelemansa MAN TGS vaihtolava-auton asiakkaalleen Trans-Akseli Oy:lle toukokuun puolessa välissä. Kuljetuslaitteella autoon on tehty muun muassa kaikki lavarakenteet, valaistus sekä asennettu PM:n 30.5 kappaletavaranosturi.

Autoa oli vastaanottamassa Ville Enqvist (keskellä) ja luovuttamassa oikealla Veijo “Veke” Varonen sekä laitemaahantuojan edustajana Koivunen Oy:stä Raimo Kilpinen. Toivotamme autolle runsaasti turvallisia ja työteliäitä kilometrejä!

Ensimmäiset Top Truck Kausitarjoukset julkaistiin

Koivunen 90 vuotta

Kevään parhaat raskaan kaluston tarjoukset on julkaistu! Lue tarjouslehtemme ja käy toimipisteissämme nopeasti, sillä tarjouksia on vain rajoitettu erä.