Top Truck Tieturva

Rengas rikki? Hydrauliikka hajosi? Auto ei käynnisty? Ei hätää, Top Truck Tieturva pelastaa! Palvelu on tarkoitettu kaikille raskaan kaluston kuljettajille ja ajoneuvoille. Päivystys pelaa 24h vuoden jokaisena päivänä.

Soita heti!
Tieturva auttaa rengasrikon, ulosajon tai teknisen vian sattuessa.

Tieturvan palvelukuvaus

Top Truck Tieturva on raskaan kaluston tiepalvelu, joka päivystää ympäri vuorokauden ja ohjaa avunpyyntösi lähimmälle Top Truck -korjaamolle. Palvelun tarkoituksena on varmistaa korjaamoidemme asiakkaille tiepalvelu, jolla välittömiä toimenpiteitä vaativat tilanteet saadaan heti hoidettua. Mikäli asiakkaan soitto edellyttää välittömiä toimenpiteitä, tiepalvelu ottaa yhteyden asiakasta lähimpänä sijaitsevaan toimipisteeseemme. Paikalle saapuu joko Top Truck -korjaamon oma päivystysauto, tai tarvittaessa tiepalvelu järjestää hinauspalvelun. Näin matka jatkuu mahdollisimman helposti. Avunpyyntösi ohjataan toiveittesi mukaan ja siinä huomioidaan myös mahdolliset merkkikohtaiset sopimukset, rengassopimukset ja muut vaikuttavat seikat.

Palvelu kattaa niin tekniset viat, ulosajot, rengasrikot kuin muutkin ongelmat tien päällä. Tieturvaa operoi Falck, ja se toimii ympäri koko Suomen. Palveluun saat yhteyden soittamalla numeroon 09 3747 7275 (pvm/mpm).

Varaudu asiakkaana kertomaan palvelupuhelun aikana seuraavat tiedot:

  • Auton rekisteritunnus (auton tiedot välittyvät Traficomin kautta)
  • Yrityksen nimi
  • Nimesi
  • Puhelinumerosi
  • Tämänhetkinen sijaintisi
  • Viankuvaus